PATALOM

Körjegyzőség
« vissza

A hagyományos patalomi Rizsfesztivált idén 2014. augusztus 16-án rendezik meg a falu sportpályáján.

A részletes program tovább »

KÖRJEGYZŐI TÁJÉKOZTATÓ

Patalom, Magyaratád, Orci és  Zimány Községi Önkormányzatok képviselő-testületei úgy határoztak, 2009. január 01. napjától közös körjegyzőséget működtetnek Magyaratád székhellyel. Az átszervezéssel körjegyzőségünk már négy településen élő, több mint 2500 állampolgár számára kíván  – lehetőség szerint minél magasabb színvonalú – közigazgatási szolgáltatást nyújtani. Bízom abban, hogy Orci és Zimány község lakosai pozitívan értékelik majd a változást, amelyet Magyaratád és Patalom körjegyzőségéhez történő csatlakozás hoz. Szándékaink szerint mindent megteszünk ennek érdekében. Mivel Orci és Zimány községek lakosságának a székhely hivatalba való eljutása a közvetlen autóbuszjárat hiánya miatt körülményesebb, ezért mindkét településen állandó ügyfélszolgálat fog működni az átszervezést követően is.               

Az ügyfélfogadás az alábbiak szerint történik:

Magyaratád székhelyen:

Hétfőn: 8.00-12.00 óráig és  13-16.00 óráig
Kedden: ügyfélfogadás és pénztár szünetel
Szerdán: 8.00-12.00 óráig és  13-16.00 óráig
Csütörtökön: ügyfélfogadás és pénztár szünetel
Pénteken: 8.00-12.00 óráig

Patalomban kihelyezett ügyfélfogadás:

Minden csütörtökön 8-11 óra között

A körjegyző ügyfélfogadási ideje:

Orciban: hétfőn 14-1530 óra között
Patalomban: kedden 9-1030 óra között
Zimányban: szerdán14-1530 óra között
Magyaratádon: pénteken 9-1030 óra között

Fentiek szerint – más hivatalokhoz hasonlóan – kedden és csütörtökön szünetelni fog az ügyfélfogadás, valamint a pénztári be- és kifizetés. Ennek oka, hogy az ügyintézőknek eleget kell tenniük különböző, határidőhöz kötött hatósági feladataiknak is, amelyet az állandó ügyfélszolgálat nagyban megnehezít. Kérjük szíves megértésüket az új ügyfélfogadási rend miatt. Remélem, hogy hasznos információkat talál minden érdeklődő az előreláthatólag 2009. január közepétől elérhető honlapunkon is www.magyaratadhivatal.hu amelyet – a lakossági igényeket is figyelembe véve – igyekszünk folyamatosan bővíteni.

Kérem, hogy amennyiben a körjegyzőség működésével, esetleg honlapunkkal kapcsolatosan észrevétele, javaslata van azt a következő e-mail címen jelezze számunkra: korjegyzoseg@magyaratadhivatal.hu.

Ezen kívül a fenti elérhetőségeken nyújtunk felvilágosítást, illetve adunk segítséget az azt igénylő állampolgárok számára.

Magyaratád, 2009. január 5.

Tisztelettel:

Máténé Prisztács Éva                       
körjegyző

Főoldal | Bemutatkozunk | Önkormányzat | Ügyintéző | Intézmények | Civil szervezetek | Fotógaléria | Fontos linkek
Copyright © 2009 Integranet Kft.
Főoldal Sport Rizsfesztivál Riszfesztivál